Μετά από 22 χρόνια, η ταβέρνα έχει πάρει το βραβείο που μας έχουν δώσει οι αμέτρητοι φίλοι που αποκτήσαμε σ' αυτό το ταξίδι. Τώρα ήρθε και η σειρά του Γαστρονόμου, το οποίο είναι το μακροβιότερο περιοδικό γαστρονομίας στον ελλαδικό χώρο που αντιμετωπίζει τον χώρο με σοβαρότητα, συνέπεια και άποψη. Το βραβείο αυτό ανήκει εξίσου και στους εργαζόμενους και τους μικρούς παραγωγούς - συνεργάτες που με την εργασία τους συμβάλλουν και στηρίζουν όλο το οικοδόμημα της Αξιώτισσας.. Ευχαριστούμε από καρδιάς ...
Καλή νέα χρονιά, με υγεία και περισσότερη ανεμελιά!
Το παρακάτω κείμενο είναι στο τεύχος της βράβευσης, γραμμένο από έναν γνώστη της κουζίνας, τον Χρήστο Ζουράρι, γνωστό και ως "Δειπνοσοφιστή". Μεγάλη μας τιμή!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου