Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η "Αξιώτισσα" ανοίγει στις 4/3/2015 - Axiotissa opens in 4/3/2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, φέτος αποφασίσαμε να πάμε κόντρα στο περιρρέον κλίμα των χαμένων ψευδαισθήσεων, της γκρίνιας και της μιζέριας (όχι ότι είναι αδικαιολόγητες) και είπαμε να το δούμε κάπως αλλιώς.
 Έτσι, με πολύ κόπο και ακόμα περισσότερο μεράκι, κάναμε αλλαγές στην ταβέρνα για να προωθήσουμε την ευζωΐα, δηλαδή την καλοπέραση και των πελατών και των εργαζόμενων.

Μια αισθητική πινελιά στη βεράντα, η ανακατασκευή των μπάνιων, η επέκταση της αυλής κάτω στον κήπο, η φροντίδα για να υπάρχει λιγότερος θόρυβος στη σάλα, η περισσότερη σκίαση που εξσφαλίζουν οι καινούργιες τέντες στη βεράντα, αλλά και η λειτουργική διασκευή στο χώρο της λάτζας ήταν στη σκέψη μας για χρόνια, και, επιτέλους υλοποιήθηκαν.

Από το Σάββατο στις 5 Απριλίου ελπίζουμε ότι θα μοιραστείτε κι εσείς τη χαρά μας για την ανανέωση του χώρου με το γνωστό μεράκι μας στο επίπεδο της κουζίνας.

Σύντομα θα αναρτήσουμε φωτογραφίες για του λόγου το αληθές...

Dear friends, this year we decided to make some changes to our restaurant, in order to promote the well being for the customers and the stuff of the tavern, as well.
A new decoration touch on the veranda, the renovation of the rest rooms, the expand of the yard in the garden, the care for less noise inside the room, new shades on the veranda and the reconstruction of the dish washing room, were in our minds for years and now they became true!

On Saturday, 5th of April we will be ready to share with you our joy for the renovation of our place.

There will be photos soon...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου